10 Saker ni inte visste om mig

thumb_img_4606_1024

 • Jag är en riktig höjdare på att sova. Kan lätt sova 11-12 timmar i sträck, fastän jag skulle gå och lägga mig kl. 22 och vakna kl. 10. Dock är det ju sällan man har möjlighet att göra det.
  *
 • Jag är även otroligt beroende av sömn. Får jag inte minst 8,5 timmars lång natt så är jag helt slut. Optimalt för mig är att sova mellan 9-9.5 timmar per natt.
  *
 • Jag drömmer om att skaffa ett eget hem. Det är hela 2,5 år sedan som jag hade en lägenhet som jag kallade mitt hem. De senaste åren har jag bott i lägenheter där möbler och allt varit inkluderade i hyran. Inget fel med det, men svårt att få en lägenhet att kännas som sin egen när man bor med andras saker.
  *
 • Jag har en hudsjukdom som heter Vitiligo, som ni kan ha sett i någon bild. Helt ofarlig, smittas inte och är numera en viktig del av mig.
  *
 • Jag är en otroligt social person, älskar att hänga med min familj och vänner. Har inget stort behov av att få mycket "ensamtid".
  *
 • Hatar snabbmat som hamburgare mm. När vi är och reser och gänget vill äta på Mc'Donalds är jag kanske inte den mest ivriga i gruppen. Hemlagade hamburgare är däremot en stor favorit.
  *
 • Jag flyttade hemifrån och från Finland, till Sverige när jag var bara 16 år gammal för att gå på Skidgymnasiet i Gällivare.
  *
 • Jag är tokdålig på fotboll. Har alltid viljat vara duktig på att spela, var t.o.m med i ett lag i en månad, men tyckte det var lite halvtrist så jag slutade. Önskar dock såhär i efterhand att jag gett det ens en chans till eftersom fotboll är en gren som ofta spelas på läger mm.
  *
 • När jag var liten tjatade jag på mamma och pappa att jag ville ha en hund. Innan jag fick dem övertalade fick Sjölle agera tröst när det behövdes. Då låg jag på badrumsgolvet och viskade mina hemligheter åt honom. Två saker är säkert, du får inte mycket respons av en 60 årig gammal sköldpadda samtidigt som du kan vara bombsäker på att han håller din hemlighet i tryggt förvar.
  *
 • Jag har testat på en hel del olika hårfärger: brunt,rött,orange mm. En del i misstag, andra med mening. Till exempel skulle jag följa med min bästa vän på balen när jag gick i trean. Ville då få en lite koppar aktig nyans i håret så jag gick in på en frisörsalong och frågade efter något enkelt sätt att få lite kopprigare nyans. Efter jag testade produkten var mitt hår knallorange. Inget fel med det, jag gick på balen med ett hår lika orange som en morot hehe. Föredrar dock mitt blonda som jag har nu. Det är mest likt min riktiga hårfärg och betydligt enklare att hålla snyggt än t.ex. rött.

  1010009_10151549097249773_431921701_n