Galan2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
HejHopp folket!
Igår klädde man ju upp sig från topp till tå, drog på sig höga klackar och åkte iväg på gala. Jag hade världens tur, för bästa Emilia fixade både mitt hår och smink, så jag fick bara sitta ner och känna mig som en riktig stjärna samtidigt som håret lockades. Tack Emilia <3

Kvällen blev otroligt lyckad. Jag gick som sagt på galan med Beni, Emma och Emilia och vi hade fantastiskt roligt. Jag valde att inte ta med min systemkamera utan bara ha med lilla olympusen. Ljuset var ju ingen höjdare där inne så det blev inte många skarpa bilder. Tyckte det var viktigare att njuta av galan till fullo istället för att försöka få till en perfekt bild. Vissa bilder är finast som minnen i huvudet :)
Jag tänkte att vi kör en kort lista på kvällen.

Kvällens nya bekantskaper.
Den som jag bekantade mig mest med igår var nog helt klart Lina. Vi satt bredvid varandra under hela kvällen så det blev naturligt väldigt lätt att lära känna varandra. Lina vann även vår kategori "Årets Hälsoblogg" vilket hon absolut är värd. Otroligt trevlig och snäll tjej som brinner för träning lika mycket som jag.
Fastän jag inte vann priset så känner jag mig som en vinnare ändå. För mig var det  stort att bli nominerad, tacksam till alla som röstat! <3
OLYMPUS DIGITAL CAMERAHälsade även på ett gäng andra härliga bloggare bland annat min vän Emilia och hennes tjejkompisar Jarina och Petra. Så roligt att få säga hej och bekanta sig med tjejer som man följt med ett tag nu. Även jag och Karolina träffade på varandra under kvällen. Vi blev ju jämförda tidigare under året som de finlandssvenskabloggare som liknar varandra mest (Här hittar ni bilden). Vi kom fram till att vi trots allt inte var så lika ändå, men det var väldigt skoj att till sist få träffa min "bloggar-tvilling" ;) Träffade såklart på en massa andra härliga bloggare men detta inlägg blir lite långdraget om jag ska gå igenom alla mina nya bekantskaper.

img_6985 img_8511

Kvällens bästa
går till mitt sällskap på galan. Min kväll kunde inte ha blivit bättre, och mycket tack vare dem. Oj så många skratt det blev igår. 

Kvällens mest välkomnande går till Ida-Marie som kom fram och gav mig en stor kram och tackade mig för att jag tog mig enda ner till Vasa för galan. Blev alldeles varm i hjärtat på en sekund. Tänk att en så liten gest kan få en att känna sig så otroligt välkommen. Tack Ida-Marie för ditt varma välkomnande och för denna fantastiska kväll som ni ordnat!

Kvällens snyggaste går till min stiliga kille! Ännu bättre blev det ju att vi samtidigt lyckades se normala och glada ut på en bild. Stort plus där!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kvällens bästa skratt går helt klart till mig, Emilia och Emma. Behöver ni ett smakprov?Varsågod!

[wpvideo VPHLkK85]

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKvällens bästa musik stod helt klart min vän Sam för. Han och hans kompis har startat upp SamZimon och igår fick vi se dem spela live. Otroligt duktiga killar, bra musik och oj vad de bjöd på sig själv. Tänkte klippa ihop en kort video som ni får se imorgon. Där kommer ni förstå vad jag menar. Bra jobbat killar, ni kommer gå långt!