Från Träningskläder till Galaklänning

thumb_pb181076_1024
Okej, gårdagens tävling blev en total katastrof för min del. Så illa att jag helt enkelt inte tänker skriva om den alls. Vill ändå tacka alla er som önskat mig lycka till, ska ta med er positiva energi till nästa veckas tävlingar!

Den långa bilresan till Vasa, blev en väldigt tung en. Tävlingen var rätt försenad så jag kunde starta först kl. 17.20 från Levi. Från Levi och enda ner till Vasa följde ett hejdundrande jobbigt väder med mig. Snöslask och storm samt oplogade vägar. Det var ett gäng olika fordon som låg i diket längs med vägen. Även jag var nära att hamna ner i diket en gång, men som tur har jag en toppenbil och jag klarade av att hålla oss på vägen.

Nu närmar sig Galan med stormsteg. Inatt (morgon) när jag kom fram till Vasa fick jag veta att två tjejkompisar i sista minuten bestämt sig för att hänga på mig och Beni till galan så nu är vi fyra som går tillsammans. Dubbelt så skoj :)
Nu ska jag börja planera klart min klädsel och fixa mig så jag är klar i tid. Ska bli så roligt att få klä upp sig och känna sig lite fin. Hoppas att jag klarar av att få till lika fint hår som på bilden nedan. Hade inte tackat nej till att ha min frissa Mikaela här uppe i Vasa så hon hade fått se till att håret är på plats. Aja det här kommer nog lösa sig fint ändå. Ha en underbar lördag hörni, så hörs vi <3
thumb_img_1735_1024