#Galalistan2016


Som ni vet ska jag ju på den finlandssvenska galan som är imorgon. Såg att Ida-Marie och Maria , som arrangerar Galan2016 hade gjort en lista, så jag tänkte att varför inte fylla i denna :)

Hur känner du dig inför Galan 2016? Jag känner mig lite smånervös om jag ska vara ärlig. Är ju min första gång på galan så jag vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig. Samtidigt känner jag mig supertaggad, tror detta kommer bli väldigt roligt! 

Vem kommer du att gå på Galan med? Min kille Beni! Det blir vår första ordentliga fest tillsammans så det är lite extra kul.

Har du din galaoutfit under kontroll? Haha önskar jag kunde svara ja på denna men nej tyvärr det har jag inte. Jag fick veta att jag hade möjlighet att gå på galan när jag redan börjat min tour så jag har inte haft möjlighet att åka hem och hämta några grejer. Mina föräldrar har varit snälla och skickat upp några klänningar till Vasa så hoppas verkligen någon av dem passar. Hade temat varit: kläder man har på sig på tävlingstour, så hade jag varit fullt redo. Har nämligen bilen full med diverse vardags och träningskläder. 

Vilka tre saker kommer du garanterat att ha med i din väska? Telefon, Nycklar och kamera, om den ryms, annars får den hänga på axeln. 

Har du övat på dina poser till röda mattan? Hjälp! Nej.. Behöver man det? 

Är det någon du inte mött personligen som du ser fram emot att träffa på Galan? Jag är rätt ny i den finlandssvenska bloggvärlden så jag känner knappt någon som ska på Galan. Ser fram emot att lära känna nya bloggare helt enkelt. Jag är absolut inte farlig så man får gärna komma fram och säga hej :) 

Vilken kategori i prisutdelningen är du mest taggad inför? Alla! Ska bli roligt att se vilka som vinner vilken kategori. Men kommer såklart vara lite extra spänd inför Årets Hälsoblogg, där jag är nominerad :) 

Vilken programpunkt kommer bli den roligaste? Jag ser fram emot allt! Svårt att välja ut något specifikt. 

Efterfesten hålls vid Bank. Vilken låt vill du absolut dansa loss till? Med tanke på att jag ännu idag ska köra nästan 800 km bil, så vet jag inte hur trött jag kommer vara imorgon. Är jag pigg nog att hålla mig vaken hela kvällen så ser jag fram emot att dansa till någon härlig låt som man kan sjunga med till. 

Om du skulle summera bloggåret 2016 med en mening, hur skulle den meningen lyda? Nya möjligheter, lärdomar, gemenskap och glädje.