Tjohej!

thumb_img_3564_1024
Förlåt för att detta inlägg kommer upp så sent. Jag har suttit och pluggat i otroligt många timmar. Jag har nämligen skrivit ett litet prov idag som handlade om vitaminer och mineraler, så jag satt och repeterade allt för att kunna så mycket som möjligt när det var dags att skriva. Till min glädje gick provet riktigt bra, och jag blev godkänd med stor marginal! Så skönt, känns som det gått tungt med plugget senaste tiden så det var härligt med lite positivitet mitt bland allt arbete.

Annars så har denna dag bestått mestadels av träning. Körde ett magpass på gymet med min vän Saku. Kul att ha någon att träna med, tycker personligen träningen är mycket roligare när man kör tillsammans. Nu ska jag försöka varva ner lite innan det är läggdags. Tycker det är svårt att få sömn om man inte tagit det lugnt en stund innan man börjar sova. Imorgon tänkte jag fortsätta lite på vitamin temat. Hörs imorgon!