Godmorgon Söndag!

thumb_img_4331_1024thumb_img_4336_1024
Godmorgon på er!
Okej, ska avslöja på en gång att dessa bilder är från gårdagen då vädret var på topp. Har inte hunnit ta fram kameran ännu idag eftersom jag fixat klart min frukost och bänkat mig i soffan, för nu är det dags för herrarnas första slalom världscup för i år, som ju tävlas i Finlands vackra Levi!

Gissade ju innan damernas tävling att Shiffrin skulle ta hem segern, vilket hon också gjorde. Att tippa herrarna är dock betydligt svårare. Jag tror att tysken Felix Neureuther tar det idag! Såg honom åka brant i veckan och det såg riktigt lovande ut. Tror även någon annan av de tyska herrarna kan slå till idag, de var i riktigt god form en del av dem när de tränade här i Gällivare.

Idag kommer min söndag bestå av träning, en fika med några kära vänner, plugg och Levi Världscup, en helt okej dag med andra ord!
Hade ju varit extra roligt att åka till Levi och kolla världscupen live, men tyvärr har jag inte bara en utan två inlämningar idag i mina kost-studier, så jag skulle inte hinna vara borta en hel dag. Som tur kan man följa med lika bra via tv:n. Hoppas ni får en underbar söndag <3