Fjäll och Fredagskväll

img_4263
Idag när jag skjutsade Petrea till flyget stannade jag på vägen tillbaka och fotade fjällen. Tyckte det var så fint med ljuset och de mörka fjällen, dock var det sjukt svårt att få skarpa bilder. Fint när Dundret är upplyst på kvällen, ser så härligt ut.
Idag ska jag äta middag med en kompis och sedan blir det nog rätt tidigt i säng. Jag har väldigt ont fortfarande så jag försöker sova mycket nu för att hjälpa kroppen att läka så bra som möjligt. Imorgon är det dags för världscupen i Levi, så taggad! Damerna kör imorgon och så herrarna på söndag. Svårt att tippa top3, men det känns som att Mikaela Shiffrin kommer ta vinsten, hon brukar åka bra i Levi. Det återstår att se imorgon helt enkelt. Ha en underbar kväll alla ni därute :)
img_4269img_4271img_4275img_4297