Vackra färger och ont i låret

img_4105
Dessa bilder är från igår då jag körde hem från Levi. Tyckte de var så otroligt fina färger så det kändes fel att inte visa dem här, trots att de är från igår.
Idag började jag dagen med en träning i backen med skidgymnasiet. Tyska herrlandslaget är kvar och tränade i banan bredvid oss. Måste säga att det är ett gäng otroligt snälla och ödmjuka åkare i de tyska laget. Vi satt och pratade ett tag efter träningen och de märks ingenstans att de på något sätt skulle tycka att de är bättre än någon annan, för att de hör till de absolut bästa åkarna i världen. En sådan elitidrottare vill jag också vara, speciellt i framtiden om jag tar mig upp till den högsta eliten. En sådan som folk känner att är ödmjuk, trevlig och helt enkelt en bra förebild.
img_4108
Okej nu halkade jag totalt iväg på ett annat spår än jag tänkt att detta inlägg skulle handla om, men det gör inte så mycket. Idag på träningen träffade jag en käpp som var lite sönder, som smällde upp på mitt baklår. Den var tydligen så vass så den rev sönder både mina shorts, fartdräkt och underställ + att jag nu har ett ca. 10-15 cm långt sår som är omringat av en massa spännande blåa och röda färger. Inte så skönt med andra ord, kan vara ärlig och säga att det gör fruktansvärt ont. Men som tur är det inget farligt utan svullnaden och den värsta smärtan kommer nog lugna ner sig om någon tid.
Så just nu sitter jag på soffan hos Petrea och skriver detta. Tanken var att träna ett eftermiddagspass men som ni säkert förstår är inte det aktuellt just nu. Istället tänkte jag ta tag i en hel del jobb som jag ligger efter i samtidigt som jag varvar högläge och kylpåse på låret. Snart är jag tillbaka i backen :)
img_4117