Framme i Levi

img_3991img_4000
Även denna dag har varit fullspäckad med program. Började dagen med en träning i backen med ingen mindre en det tyska herr-världscuplandslaget! Inga dåliga namn på träningen idag med andra ord. Väldigt kul att få en liten inblick i hur de tränar.
Efter träningen fixade jag klart en hel del grejer inför imorgon och så packade jag ihop och började köra mot Levi. Just nu befinner jag mig i Jaanas lägenhet och tänkte gå och lägga mig. Det blir väldigt tidig uppstigning imorgon så därför är det viktigt att komma i säng i tid ikväll. Imorgon ska vi alltså kvala inför världscupen som är här i helgen, visst håller ni tummarna? Vi får veta på en gång imorgon vilka som kvalat och inte, så jag håller er såklart uppdaterade.
En sista grej ännu. Precis innan jag åkte från Gällivare vittnade jag helt magiska färger på himlen, kameran åkte såklart fram och jag tänkte sätta mig imorgon och gå igenom bilderna. Nedan får ni dock en bild som avslöjar lite vilken sorts magi ni kan vänta er. Hörs imorgon, godnatt <3 img_4013