Nytt Utseende och Veckans Tema!

cropped-cropped-img_3290-211.jpg
Har ni sett att det ser olika ut här igen? Jag var inte helt nöjd när jag ändrade om senast så jag har funderat ett tag på att ändra igen. Jag vill att bilderna ska komma fram mer än vad de gjort innan och eftersom jag fotar i princip allt med systemkamera så kan man ju ha större bilder utan att kvalitén lider. Nu känns det mera som jag härinne, enkelt, glada miner och inlägg med stora bilder och text.

img_2983
Nog om nya designen, istället tänkte jag berätta vad veckans tema är! Just nu i mina studier fördjupar vi oss om Mineraler och Vitaminer och jag tänkte att varför inte skriva lite om det här i bloggen också! Det blir korta inlägg med tips och fakta om vitaminer och mineraler som är enkelt att förstå och sånt man kan ha nytta av i vardagen! Kommer alltså inte skriva super avancerat så ni behöver inte vara oroliga, hehe. Hoppas ni kommer gilla det :)