En Bättre Träningsdag

fonsterimg_3919
Hej på er!
Idag  vaknade jag tidigt till en kall men vacker morgon. Vid åtta började jag köra upp mot Dundret, som skidanläggning här i Gällivare heter. På Dundret tränade jag med ett slalompass med skidgymnasiet och därefter har jag ännu haft en mentaltränings session med Christina, och snart blir det ett lätt gympass. Så en riktig superträningsdag med andra ord. Det är också orsaken till att dagens första inlägg kommer så sent, ber om ursäkt för det, men jag har inte haft en ledig stund förrän nu.

Just nu känner jag mig glad och lugn, eftersom jag fick med mig en bra känsla från dagens pass i backen. Man kan lugnt sagt säga att jag känner mig betydligt mer redo nu än igår inför kvalet i Levi. Min plan är att träna ännu ett pass här imorgon och sedan kör jag över till Levi. Det tar ca. 3 timmar att köra härifrån + tidsomställningen så det kommer som tur inte bli så många timmar i bil imorgon. Man vill ju helst inte sitta i bilen och bli seg i kroppen precis innan man ska vara snabb och prestera på topp.
För denna vecka har jag planerat in ett litet tema, men mer om det i ett inlägg som kommer senare ikväll. Hörs då!
img_3928
Frusen Renault idag :)