-12 och Kakao

img_3820
Okej jag ändrade rubriken säkert tio gånger pga. ett typisk finlandssvenskt / rikssvenskt dilemma. Säger man att man dricker varm choklad eller kakao? Denna gång fick det bli kakao.
Idag har jag och Beni haft en riktig toppendag. Jag har vilodag idag vilket innebär att man har några extra timmar än vanligt att hitta på något skoj. Idag har vi bland annat gått ut på en promenad som blev en rätt kall sådan då temperaturen sjunkit rejält från gårdagens -5 till -12. Som tur hade vi med oss varmt att dricka och en filt. Nu har Beni åkt hem till Vasa, vilket är lika jobbigt som alltid. Just nu hänger jag med mina rumskompisar fastän jag egentligen borde ta tag i min packning. Tänkte försöka starta från Tärnaby vid 9.00 imorgon! Håller tummarna åt mig själv att jag orkar stiga upp i tid haha.
img_3784img_3751img_3801
img_3787img_3755img_3665