KaffeFredag

img_3473img_3468
Denna Fredag har det konsumerats kaffe på ett helt ny nivå. Jag beställde nyss kapslar till min Nespresso maskin så vi har provat lite nya olika sorter. Samtidigt var vi även förbi en sväng på Familjen, där vi fick prova tre olika sorters kaffe. Jag smakade en helt ny sorts espresso, som hade magiska smaker som är svåra att beskriva.
Imorgon kommer jag ha fullt upp från morgon till kväll. Det är rätt mycket som ska fixas för på söndag är det dags att packa ihop och rulla iväg med bilen mot.. Gällivare! Kommer vara iväg på en tour i ca. 2-3 veckor, vet inte själv heller riktigt exakt hur länge. Ni får såklart följa med så jag håller er uppdaterade. Nu ska jag fixa lite med min tvätt och umgås med Beni. Det är sista kvällen han är här nu eftersom han tyvärr måste åka redan imorgon, men samtidigt har vi haft en jättehärlig vecka tillsammans så man ska inte deppa. Ha en underbar fredagskväll allihopa :)