Nominerad Till Årets Hälsoblogg!

nayttokuva-2016-11-01-kello-23-59-09

Alltså WOWOWOW!!! Vet ni hur otroligt mega glad jag blev när jag gick in på finlandssvenskabloggares hemsida och såg att jag blivit nominerad till årets hälsoblogg! Alltså så galet, kan fortfarande inte förstå det.

img_2800

Fick veta denna fantastiska nyhet på måndagen precis innan jag skulle gå och lägga mig och min spontana reaktion var ett glädjetjut som 100% säkert hördes till mina rumskamraters rum ( sorry för den hehe). Därefter gick några virriga minuter åt till att gå in flera gånger för att kolla att de var sant och så lite glädjedanssteg på det.

Jag vill skicka iväg en enorm kram och ett stort tack till alla er som röstat på mig och till er som kikar in här varje dag! Det betyder så otroligt mycket, tacktacktack <3

Nu är det så att det pågår en röstning mellan mig och två andra duktiga bloggare om vem som vinner priset som Årets hälsoblogg 2016, så om ni vill rösta på mig skulle jag bli så otroligt glad! Ni kan rösta genom att klicka in er HÄR!och sedan är det bara att följa instruktionerna.

Det skulle kännas så stort att vinna priset, redan att bli nominerad känns enormt, som ni säkert märker, hehe. Bloggen är verkligen en stor del av mig nuförtiden och jag gillar det så mycket. Jag har verkligen satsat så mycket mer på min blogg detta år än någonsin tidigare.

Som jag skrivit tidigare brinner jag verkligen för att inspirera människor att se hälsa från ett större perspektiv. Att det är lättare att se saker från den positiva sidan samtidigt som jag vill inspirera till att äta bättre, våga prova på nya smaker och rätter, vilja gå ut och motionera eller springa riktigt svettiga intervaller. Men även att komma ihåg den livsviktiga vilan och att lyssna på kroppen. Det är verkligen drömmen för mig att i framtiden kunna arbeta med detta. Så tack för att ni ger mig lite extra drivkraft! Okej nog babblat, kram på er! <3

img_3100