Mysiga kvällar i mörkret

img_3325img_3327
Jaha, vad skriver man efter två inlägg som handlat om stora och häftiga nyheter? Jag antar att vi fortsätter helt som vanligt bara hehe.
Igår blev vi bjuden på middag hos Linn och Mikael. Otroligt god mat och så mysigt med en massa tända ljus inomhus när det var bäckmörkt utomhus. Även idag blir det en mysig middag, denna gång med Beni och Kaisa. Citronrisotto med apelsinkyckling står på menyn och jag kan berätta att det doftar himmelskt här i lägenheten.
Bilderna ni ser i detta inlägg är från igår. Tycker ljusbilderna gav en härlig stämning på detta inlägg, perfekt såhär på kvällen. Hoppas ni haft en bra dag och att ni också njuter av levande ljus eller varför inte en härlig brasa om ni råkar ha en sådan.
Jo, förresten! Det har varit så mycket här på bloggen så träningsvideon fick vänta lite. Tänkte att jag publicerar den imorgon. Nu ska vi äta, kram på er!
img_3331img_3359img_3361