Evolution BlackComb Och Intervju Med Mig!

img_2681
Idag kan ni hitta en artikeln om mig och Odlos underställ, som tillhör en kampanj som publicerats i tidningen Helsingin Sanomat och på sidan vapaalla.net . Artikeln om mig hittar ni bland annat på Vapaalla sidan. Artikeln är på finska, så för er som kan finska och vill läsa den så hittar ni den genom att Klicka HÄR!  
För er som inte förstår finska så kan jag såhär kort berätta att den handlar om mig och min pågående karriär, mina mål med min satsning och varför jag tycker att bra underställ är viktigt. Tycker artikeln blev väldigt bra och snyggt skriven. Ett litet fel hittade jag dock såhär i efterhand eftersom det skrivit för få top 10 placeringar men tycker inte de är så noga. Hur som helst, väldigt roligt att få vara med i denna artikel och såklart extra skoj när man får göra det i samarbete med Odlo! 

img_2718
När vi nu ändå snackar om Odlo så tänkte jag ta tillfället att presentera understället som jag har på mig, eftersom det är SÅ bra. Det skriver jag inte för att jag samarbetar med Odlo, skulle aldrig någonsin ljuga om någon produkt.
Som användare är jag rätt krävande eftersom jag använder underställ mest hela tiden. Det viktigaste enligt mig är att plagget andas, sitter på plats utan att åka upp eller ner osv. och att det håller mig varmt. Jag har nu provat Odlo understället ett tag och kan pricka av alla mina krav i denna tröja. Om ni vill satsa på ett nytt underställ i år, så satsa på detta. Nedan hittar ni lite fakta.
img_2736
Kort fakta:
- Tröjan kommer från serien Evolution BLACKCOMB och finns både med huva och utan.
- Elegant, skräddarsydd och multifunktionell med en komfort som är helt säkerställd eftersom man använder sig av sömlös stickningsteknik.
- Integrerade funktionszoner för optimal fuktreglering och bättre ventilation
- Perfekt andningsförmåga och värmeisolering
- Effect by Odlo - lukt inhiberande fibrer
- Delvis tillverkad av återvunnet material - hej nytänk!
- ISPO GOLD AWARD vinnareimg_2734