Världens enklaste och godaste Smoothie

Gårdagens brunch blev god, men vårt experiment med broccoliplättar måste ännu utvecklas innan vi känner oss nöjda. Därför avvaktar jag lite med att publicera receptet på dem och istället börjar vi denna nya vecka med att presentera världens godaste och enklaste smoothie. Det går inte att misslyckas med denna goding som består av endast tre ingredienser.Recept på hallonsmoothie för 2-3 portioner
2,5 dl hallon
2 dl naturell yoghurt
1 banan

Skala bananen och mixa ihop alla ingredienser i en mixer till önskad konsistens. Häll upp i glas och njut av en magisk smoothie Kom ihåg att koka hallonen om det står att det rekommenderas på paketet. Är hallonen från t.ex. Sverige eller Finland, behöver man inte koka dem.

-----

Kort näringsfakta:Även denna smoothie är en riktig C-vitamin och kalcium bomb samtidigt som den består av mycket kolhydrater och protein samt lite fett. För hela smoothien är det 47 g kolhydrater inkl. fibrer, 10 g protein och ynka 2,2 g fett. Ett toppen mellanmål att äta t.ex. efter man tränat!