Hej Söndag och Ny Brunch

img_2913
Hej på er!
Har ni kommit ihåg att ställa om klockan till vintertid? Alltid lätt att bli förvirrad när klockan hoppar en timme bakåt mitt i natten.
Jag sitter just nu med en kopp te och planerar vad dagens brunch ska bestå av! Idag har jag vilodag och alla söndagar då jag har vilodag på, brukar jag sova ut lite och sedan fixa ihop en god brunch. Finns ingen bättre start på en söndag än det! Idag ska vi prova en annan sorts brunch. Det blir troligen en god smoothie på hallon och banan, sedan äggröra och broccoliplättar. Aldrig provat broccoliplättar förut, men satt och googlade runt lite och hittade något liknande och så tänkte vi med Beni att varför inte ta lite inspiration från de receptet och så koka ihop ett eget. Huvudingrediensen blir alltså broccoli, så tror jag vi ska lägga i lite spenat också. Om vi lyckas och det blir en hit, så lovar jag att dela med mig av receptet. Dock kan jag inte lova något ännu hehe. Dags att börja, vi hörs!