Café Familjen Tärnaby

img_3212I lilla Tärnaby finns ett av mina absoluta favoritcaféer här i världen. Cafét bär namnet Café Familjen och drivs av ett härligt par som brinner för hälsa och mat, så som jag. Jag brukar gå dit rätt ofta när jag är i Tärnaby. Tycker om stämningen där och har blivit lite kompis med de som äger stället, så man känner sig lite extra välkommen. Kollar man ut genom fönstret så kan man se Ryfjället, som ni ser på bilden nedan.

img_3185Något jag uppskattar mest är när caféer själv bakar sina produkter. Det onödigaste jag vet är att lägga flera euro på en färdiglagad bulle. Då är jag hellre utan. På familjen är dock allt hemlagat vilket är ett stort plus. Att de dessutom gör magiskt kaffe gör att kaffeälskare som jag, gillar stället extra mycket. Jag hittar faktiskt ingenting negativt med detta ställe, eller jo kanske det att det är i Tärnaby. Hade jag fått välja hade jag flyttat dem till Helsingfors så jag fick njuta av deras goda kaffe oftare.

Idag gick vi med Beni och min vän Björn och drack en eftermiddagskaffe. Roligt att besöka Café Familjen igen efter många månader på annat håll. Nu ska jag skriva klart en uppgift som ska lämnas in imorgon. Har bara myst runt hela dagen så är verkligen dags att göra något vettigt också. Ha en underbar kväll allihopa <3

Ps. Detta inlägg är inte sponsrat på något sätt, tycker bara det är roligt att skriva om caféer jag besöker. Har ju blivit en hel del senaste tiden bland annat här, och  här,.

img_3200
img_3214img_3204img_3210