Uppför Ingemarbacken

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Idag har vi sprungit intervaller uppför Ingemarbacken. Det var fruktansvärt jobbigt, puh. Så glad att ha det gjort. Jag har ju knappt bloggat om veckans träningar och det är för att jag tänkte att det kunde vara kul med lite omväxling. Istället för att ha berättat och fotat träningarna har jag hållit på och filmat korta klipp från varje träning. Ska sätta mig ner och klippa ihop allt imorgon så får ni se en härlig mix av träningar.
Just nu håller vi på att spika upp tavlor i mitt rum, med vi menar jag faktiskt denna gång Beni som är här och hälsar på. Så roligt att få umgås med honom igen<3 Nu ska jag fortsätta fundera på vilken tavla som passar vart, vi hörs! :)
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA