En mysig kväll i Tärnaby

img_2896
img_2876
Hej alla vänner därute!
Mina underbara sovrutiner som jag hade i Norge har tyvärr inte hängt med dom senaste dagarna. Gick ju och la mig kring 21-22 där, och nu har det blivit närmare 23-23.30 vilket är väldigt sent för att vara jag. Inte bra alls, måste verkligen skärpa mig nu. Sömn är otroligt viktigt när man tränar mycket.
Hur som helst, detta inlägg skulle inte handla om sömn utom om vilket härlig kväll vi har haft idag. Vi åkte iväg ett kompisgäng och åt på restaurangen Nannas som ligger i Hemavan. God mat och väldigt skoj att hitta på något med kompisarna.
Nu har jag precis ätit mitt kvällsmål och ska börja sova. Kvällsmålet idag bestod av en smoothiebowl gjord på apelsin och ingefära, toppad med blåbärspulver, kokosflingor, chiafrön och cashewnötter och så en kopp te till det. Gott och bra kvällsmål som man inte blir för mätt av. Dags att sova, godnatt <3
img_2882