Solnedgång och kvällsyoga

img_2633
Det börjar bli mörkt här i Tärnaby och jag passade på att fota solnedgången. Samtidigt reflekterade jag lite över min dag och kom fram till att jag inte har hunnit ens hälften av allt jag hade tänkt göra idag, men vet ni vad? Det har varit en riktigt bra dag ändå! Förra veckans läger känns i kroppen och hela dagen har varit rätt trög men rolig. Jag har fått en del viktiga grejer gjort och så har jag spenderat lite kvalitetstid med en god vän. Fick även ett utkast på intervjun som jag tycker blev väldigt bra, vilket känns så roligt. Längtar tills jag får dela den åt er!
Ikväll ska jag äta middag med Kaisa och så ska jag hålla yoga åt de yngre eleverna på skolan. Kul att yoga lite efter några veckors uppehåll.
Imorgon får jag ta tag i det jag inte gjort idag. Ibland har man bara såna dagar som man inte är så effektiv på, och det måste också få vara okej. Nu ska vi börja med middagen. Idag står batat/grönsakssoppa och spenatplättar på menyn, mums!
img_2637