När kylan borrar in sig

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Idag var det inte något super väder på berget. Det låg ett stort moln i backen som drog med sig blåst och fukt vilket gjorde att kylan riktigt borrade sig in under kläderna och sikten var lika klar som i ett mjölkpaket.
Det var -10 grader i backen men alltså jag lovar att det kändes som minst -30. Jag har tränat i -30 och tyckt det var betydligt behagligare än dagens temperatur. Såhär i början av säsongen är man alltid lite känslig för kyla eftersom man är lite ovan att vistas i kalla temperaturer efter sommaren. Det var så skönt när vi tränat klart och jag fick dra på mig min nya mysiga jacka från Odlo(adlink). Fotade inte mycket idag, eftersom händerna frös till is på en gång man inte hade handskar på sig, men en rätt cool bild fick jag till under de två sekunderna som solen visade sig. Ibland tar man fram kameran i rätt ögonblick ;)