Mammas Födelsedag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Idag är de min mammas födelsedag. Bilden ovan är från i sommar när vi satt och drack saft och åt bullar i en hamn på Åland. En riktig superdag. Blir alltid så glad när jag ser denna bild, världens bästa mamma <3
Det är tråkigt att missa min familjs födelsedagar, men jag brukar alltid gratulera dem så gott det går via telefon. Det råkar vara så att alla i min familj fyller år i Oktober eller November, så jag missar oftast allas födelsedag eftersom jag i princip alltid är på läger eller någon tävling just under den perioden. Min egna födelsedag är ju i Maj så den brukar vi kunna fira ihop hela familjen, bra tajmat där hehe.
img_2507img_2522
Idag har jag försökt vila, och mår redan mycket bättre. Har ätit en massa c-vitamin, bland annat dessa jordgubbar, och hoppas att det hjälper kroppen att bekämpa vad det nu är som spökar i kroppen. Vi får se om jag är tillräckligt kry för att kunna åka imorgon, tänker ta beslut först på morgonen. Ställer in mig på att det kommer gå så man är mentalt förberedd. Ha en fin fredagskväll :)