Månadsutmaning- Klara Spagat!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Okej hörni. Nu ska jag dela med mig av en utmaning jag lagt åt mig själv. Tänkte att det är bäst att skriva om den här åt er, för då kan jag inte backa ur mera haha. Jag har alltså bestämt mig för att klara spagat! Ni kan se mig i mitten på bilden, så långt kommer jag just nu. Det är inte superlångt kvar, men en bit. Detta är alltså min startpunkt och om 1 månad ska vi se hur mycket vigare jag blivit.
Brukar ni lägga upp små roliga mål eller utmaningar åt er själv ibland? Tycker det kan vara rätt kul, speciellt om det är något som är bra för dej och din kropp. Varför inte prova att lägga upp en utmaning åt dig själv? Man kan utmana sig själv i vad som helst, kanske det kan vara att inte använda dator och mobil 20 minuter innan du ska sova, eller att inte dricka läsk på en månad eller att ta en vit månad?
Nu är det dags för mig att sova. Man är så trött på kvällarna här på lägret så alla går och lägger sig kring 21-22, skönt att få sova ordentligt. Godnatt <3