Rösta på mig till Galan 2016!

img_3034
Det händer grejer i bloggvärlden. Det är nämligen så att det ordnas en blogg-gala för finlandssvenska bloggare och mediepersonligheter i November, och nomineringen för olika priser har nu börjat. Eftersom jag inte bloggat så aktivt förut som jag gör nu, så missade jag galan totalt förra året. Men i år har bloggandet verkligen tagit ett stor kliv framåt och jag håller mig uppdaterad på det mesta som händer i den finlandssvenska bloggvärlden.
Så jag tänker att jag måste ju berätta åt er här, hur otroligt glad jag skulle bli, om ni ville rösta på mig i någon av kategorierna ni tycker jag passar in i, kanske t.ex. årets hälsoblogg.  Skulle kännas så stort om jag skulle bli nominerad, eller ännu till vinna ett pris, i någon kategori. Man kan alltså skriva in samma blogg flera gånger och det är inget måste att rösta i alla kategorier. Ni hittar formuläret HÄR. Det finns tydliga instruktioner hur man gör så bara att följa dem. Så snälla gå in och rösta om ni bara vill och orkar :)
img_2225
Mina kläder hittar ni Här. (samarbete)
Jag har aldrig skrivit varför jag bloggar så tänkte att jag ska berätta kortfattat vad jag tycker om bloggandet.
Jag tycker det är otroligt kul att blogga, och har helt fastnat för allt som har med bloggande att göra. När jag har tråkigt sitter jag och skriver ner idéer på inlägg eller på bilder som man kunde fota. Det skulle vara en stor dröm för mig att bloggen skulle kunna bli så stor att jag kunde ha den som ett jobb, tänk vad häftigt!
Jag älskar att inspirera folk att se livet från den ljusa sidan och hjälpa till med recept och tips för en enklare vardag. Om jag kan underlätta ens en persons eviga fråga vad man ska äta till frukost eller middag genom att publicera spännande recept på bloggen så blir jag glad och nöjd. Jag vill även inspirera folk att se hälsa från ett stort perspektiv. Både att ta sig ut och motionera men också att våga vila o samla energi genom att t.ex. ta en lugn promenad i skogen utan elektronik som ger oss nya intryck.
Samtidigt tycker jag det är roligt att få visa delar av mitt liv, eftersom jag oftast rör mig på sådana platser som flera troligtvis aldrig besökt. Jag har valt att göra min blogg väldigt personlig, ni får ju ta del av det mesta här, och det gör jag för att jag helt enkelt tycker det är roligt att dela med mig av min vardag. Ingen dag är sig lik och att nu dessutom få allt dokumenterat är ju fantastiskt.