En höstpromenad innan det är dags för vinter

img_2492Hej!

Först och främst, vad skoj att ni är så många som kikat in här sen samarbetet med Odlo publicerades! Känns superroligt att det hela tiden blir fler som kikar in här varje dag. Jag började denna tisdag med en promenad i det strålande vackra vädret. Idag kommer min dag ganska långt bestå av resande, så det var skönt med en promenad innan jag ska sitta still i några timmar. img_2480 Är det bara jag, eller blir ni också lika kära i hösten nu när det är så magiskt vackert när träden skiftar i olika färger? Jag får inte nog, har säkert sagt "Åh kolla vad fint " tusen gånger under denna höst, haha. Dock blev detta troligen min sista höstdag för i år eftersom det är mer vinter än höst i Juvass. Jag är alltså påväg till Norge igen, för säsongens tredje läger. Det blir troligen vårt sista läger i Norge för i år eftersom vi hoppas på att kunna åka i Sverige inom en snar framtid. Fick även höra rykten om att de sprutar snö i Gällivare vilket ju är helt fantastiska nyheter! Längtar tills man får träna på fina Dunka igen. img_2487img_2488img_2494img_2496img_2499img_2503