Ny Samarbetspartner, ODLO!

img_1963img_2191 I samarbete med Mb Trading Oy Låt mig få presentera min nya samarbetspartner, ODLO! Jag har länge använt mig av Odlos kläder och att nu börja ett samarbete med detta magiska märke känns så kul! I fredags träffade jag Patricia som jobbar på företaget som importerar Odlo till Finland. Vi satt i flera timmar och pratade och har kommit fram till en massa spännande idéer som ni kommer få ta del av, bland annat här på bloggen. img_1981 Känns otroligt bra att få börja jobba med ett klädmärke som verkligen levererar bra kvalité och snygga kläder och som hela tiden utvecklas. Tänkte att vi kör en liten snabb fakta om Odlo, för er som kanske inte hört så mycket om märket förut.  ODLO har en lång, genuin historia med fantastiska, innovativa produkter. Brandet grundades år 1946 av Odd Roar Lofterød i Norge. Hans motto i livet och idrotten var "Always make sure you are one step ahead". Årtionden av erfarenhet och höga krav på komfort, kvalitet och funktionalitet gör att de är bland de bästa med att tillverka innovativa kläder som lämpar sig för alla väderförhållanden. ODLO har i sitt sortiment allt från underkläder till skidkläder.

Så det var min stora nyhet såhär på en måndag, inte illa va? Ni kommer se en hel del av Odlo framöver, kan knappt hålla mig från att visa er mer. Ifall ni vill kika in på Odlos hemsida kan ni klicka HÄR. img_2010 Eng:Let me introduce you to my new collaboration partner, ODLO! I'm so thankful and happy to start this collaboration with a brand that is producing clothes that looks beautiful and have a high quality. I have been planning a lot of fun stuff with Patricia, who works on the firm that imports Odlo in Finland, and I promise you will see more of that here on my blog in the future. If you want to know more about Odlo you can check their website HERE.  img_2015