Middag hos Märta

img_1907Igår blev jag bjuden på middag hos min härliga nyfunna vän Märta. Hon hade lagat blomkåls tortillas med kyckling och grönsaker. Varken Märta eller jag hade någonsin provat blomkåls-tortillabröd och blev båda positivt överraskade att det smakade riktigt gott! Ett bra alternativ att varva vanliga tortillabröd med blomkåls, om man liksom jag, försöker att äta så lite vetemjöl som möjligt. De tortillabröden vi gjorde förra veckan som ni hittar HÄR , är ju gjorda på fullkornsvetemjöl och havresemlemjöl vilket ju också är ett bättre alternativ än vanliga bröd som består endast av vetemjöl. Okej nu tappade jag lite röda tråden i detta inlägg, tillbaka till kvällen. Vi hade en så mysig kväll med Märta. Båda brinner för träning och kost så de flesta samtalsämnen leder till slut till någon av de områdena. Märta hade tänt en massa ljus i lägenheten vilket påminde mig än en gång om hur härligt de kommer bli när man fixar en lägenhet som man kan kalla sitt hem. Då ska mitt hem bada i ljus från levande ljus varje dag. img_1898img_1910