Våga Vila Och Samla Energi

img_1405img_1508 Vi hade otroligt tur med vädret när vi bestämde oss för att gå ut på en promenad. Det hade varit rätt mulet hela dagen men precis när vi tog oss ut så började solen skina. Det var så vackert utomhus så vi var tvungen att gå tillbaka för att hämta kameran och tur det eftersom vi lyckades få om möjligt ännu vackrare bilder på Linus. img_1496Idag var min tanke egentligen att jag skulle börja veckans träningar, men jag pallade helt enkelt inte. Vårt långa läger har tagit hårdare på mig än jag först trodde, både fysiskt men även mentalt. Jag har gått lite på sparlåga hela helgen, känner att jag inte skulle klara av att pusha mig ordentligt för att få ut det mesta av ett träningspass. Jag har skrivit om det förut, men tror inte jag någonsin kommer kunna skriva om det tillräckligt många gånger. Det där med att våga vila. Det är ju så otroligt svårt, speciellt när man brinner för sin idrott så otroligt mycket som jag gör. Men det gäller att välja tillfälle när det är läge att pusha sig själv så att man nästan nuddar gränsen för att det blir för mycket och när man ska backa och låta kroppen och huvudet ta den tid den behöver. T.ex. sista dagen på lägret i Juvass pushade jag mig att träna, fastän jag egentligen var kanske lite för trött för det. Men då visste jag även att en lång vila väntade mig plus att det är rätt nyttigt att ibland träna på "skidkonditionen" som min tränare kallar det.

Däremot idag är jag i en helt annan position. Denna vecka handlar om att vila, samla energi och stärka kroppenInte att pusha gränser. Så därför valde jag att vila och framförallt godkänna åt mig själv att det är okej att inte träna idag, vi tar igen det när vi är pigga på nästa träning istället. Att vistas i naturen och vid havet samt skratta mycket är sådant som får mig att samla ihop positiv energi, och det är precis vad jag gjort idag. <3 img_1517img_1369img_1530img_1514