Tulikivi

img_1328img_1332img_1334
Här spenderar jag min måndag. På landet framför brasan. Det är bara 7 grader utomhus så det är rätt skönt att vara inne hehe.
Idag är det måndag vilket innebär planeringsdag. På måndagar planerar jag alltid det som behöver planeras inför kommande dagar eller veckor. Denna måndag ska jag planera: veckans träning, veckans studier och..... säsongens tävlingsplan! Tänk att vi är där redan, tiden går fort. Jag brukar alltid göra en preliminär tävlingsplan som sedan hinner ändras 200 gånger under en säsong, men det är bra med en grundplan som man utgår ifrån.
När jag är klar med planeringarna ska jag läsa en bok som hör till kurslitteraturen i en av mina kurser. Boken handlar om Digital Politik, antingen kommer det vara intressant eller otroligt ointressant, vi får se! Ha en suverän start på veckan allihopa :)