Skärgården genom en kameralins

dsc_0314dsc_0316
Just nu är det fotofeber på gång här i Barösund. B har lärt mig lite nytt om min kamera och vi har spenderat flera timmar med att fota och gå omkring här på holmen. Perfekt då man både får njuta av naturen samt att man får med sig ett litet minne som man kan titta tillbaka på senare.
Fastän det inte varit något superväder idag har det ändå varit skönt att vistas utomhus. Det handlar ju mest bara om att klä på sig tillräckligt med kläder. Någon som varit lite extra glad över våra fotoentusiasm är vår hund Linus. Han älskar att fotas och samtidigt har han möjlighet att visa upp skogens alla fina käppar åt oss. Fångade idag två av de finaste bilderna jag har på honom. En av dem kan ni se nedan.
img_1121
img_1129img_1168img_1172img_1213img_1239img_1307
img_1310img_1315
img_1318
Mellan fotostunderna har vi umgåtts med familjen. Vi har bland annat njutit av utsökt mat och smakat på handgjorda praliner som en finsk tjej vid namn Petra Rofhök gjort. Pralinerna smakade magiskt. Om ni vill kan ni kika in på hennes hemsida här. Nu ska vi kolla på första avsnittet av Wahlgrens värld innan det är dags att sova. Till avsnittet ska vi njuta av chokladfondanten som vi gjorde igår, den som vi inte orkade äta smakar himmelskt idag.
img_1125