Stillhet och kantareller

img_0936img_0941Det var så fint väder härute så vi klädde på oss och tog båten till Älgsjölandet och gick på svamputfärd. För min del blev det mest en fotoutfärd, tycker det är så härligt att bara gå omkring och fota naturens vackra detaljer. Min systemkamera har varit hemma i Finland så jag har inte använt den nu på senaste tiden. Idag fick den som tur komma med på utfärd. Bilderna blir verkligen så mycket bättre med en riktigt bra kamera. img_0951Tycker ni om att gå ute i naturen? Jag älskar det. Skulle inte vilja gå på svamputfärd varje dag men ibland är det verkligen det bästa som finns. Brukar låta telefonen vila i fickan, tycker det är viktigt att inte ständigt vara uppkopplad och anträffbar. Istället njuter jag av att gå omkring och fota eller prata med människorna jag har med mig. Att koncentrera sig och vara tyst för att hitta svamp är kanske inte min helt starkaste sida, hehe. Måste dock tillägga att någon kantarell och trattkantarell hittade även jag under våra timmar i skogen. img_0814img_0949img_0821img_0832img_0901img_2930 Avslutningsvis måste jag visa bilden ovan. Ingen superbild kvalitetsmässigt men visst var den ändå otroligt fin. Tänk att vi kom så nära denna hjort och att den ville kolla in i kameran. Vilda djur är så otroligt vackra.