Mysig Fredag

fullsizerender-27fullsizerender-22
Fredagen sprang förbi så fort att jag inte han kika in här. Samlade på mig ett gäng bilder så vi kör en liten tillbakablick på gårdagen.
Det blev en supermysig fredag för mig igår. Promenerade ute i det fina vädret, åt god middag, hängde med både min och B:s familj, hade plättkalas och mysiga kaffestunder. Ville egentligen ännu ta mig ut till stan och träffa kompisar men tiden sprang iväg och plötsligt var klockan efter midnatt så det kändes lite för sent att börja åka in mot stan. Istället kollade vi på tredje säsongen av The originals innan det var dags att sova. Nu har vi precis kommit ut till landet med hela familjen, förutom min bror som bor i London detta år. Lite småkyligt här ute men väldigt vackert. Nu ska vi dricka lite eftermiddagskaffe, hörs ikväll :)
fullsizerender-23fullsizerender-26fullsizerender-31fullsizerender-29fullsizerender-28fullsizerender-30