Hemresa

img_2690
Hemresan igår gick fint. Det var jag, Moa,Belle och Kaisa som flög hem till våra olika destinationer. Så mycket roligare att kunna resa tillsammans än att behöva åka ensam. Vi tog en lite tidigare buss från Lom än vi egentligen skulle behövt men det var inga problem alls eftersom vi hittade ett mysigt café i byn Otta. Där klampade vi in med våra enorma väskor, var inte bara en person som vände om och tittade vad vi höll på med. När vi fick in väskorna i ett hörn satte vi oss ner och drack kaffe och pratade.
Efter fikat tog vi ett tåg till Oslo flygplats och klockan 23.30 landade jag i Helsingfors. Här väntade familjen på mig vilket alltid är så mysigt. Nu ska jag iväg och äta lunch med och hans pappa. Ha en fin fredag allihopa så hörs vi senare ikväll :)
img_2692img_2694img_2695img_2700img_2704