Tack Å Hej

20161005_135303
Jaha, då checkar vi ut från denna långa lägertour. Hoppas ni tyckt om att få följa med på vägen. Har varit mycket skidåkning här på bloggen senaste tiden.
Lägertouren blev, som ni kanske förstått, otroligt lyckad. Vi hade så tur med vädret och förhållandena. Vi har tränat på bra och fått åka på olika underlag vilket varit givande. Samtidigt som träning har varit toppen har vi också haft så roligt. Vi är verkligen ett härligt gäng på skolan i år!
Nu kommer jag vara hemma hela 1,5 vecka innan vi åker tillbaka till Juvass. Det ska bli skönt att få vara hemma lite. Läger är väldigt roligt, men också slitande och hela gänget är rätt trötta nu. Igår hade vi världens skrattfest med tjejerna, allt som sades var så roligt. Ni vet känslan när man är så trött så man inte kan sluta skratta? Den känslan hade vi allihopa igår. Nedan får ni några sista snöbilder ännu innan vi byter miljö lite och kör en tid med höst här på bloggen, bra med variation ;)
img_2676   img_2673
fullsizerender-14
img_2688img_2687img_2674 img_2669