Blå himmel och glada miner

fullsizerender-11fullsizerender-14Idag levererade Juvass betydligt bättre underlag än igår. Träningen gick för min del också bättre så man kan säga att idag var helt klart en mer lyckad dag än igår. Det var rätt magiskt att komma upp och se hur himmelen var alldeles klarblå mot den vita backen. Vi har verkligen haft tur med vädret denna lägertour.

Just nu när jag skriver detta känner jag mig väldigt trött. Man märker att kroppen sliter ordentligt uppe i backen så när man kommer ner kommer tröttheten ifatt. Nu har jag precis ätit typ 15 majskakor (ni vet dem med Chiafrön och Havssalt som smakar typ som popcorn) som jag och de andra tjejerna totalt har fastnat för. Ska ta tag i mig själv och fixa skidorna klara innan det är dags för middag.
Fattade precis att det bara är två dagar kvar av denna lägerotur innan vi har 1,5 veckas uppehåll från skidåkning. Dessa veckor har gått väldigt fort, känns som det var nyss jag skrev här och berättade att vår lägerplan var helt upp och ner. Tänk vad bra touren blev fastän vi var tvungen att ändra om hela planen!
fullsizerender-13img_3750-3fullsizerender-16fullsizerender-12fullsizerender-19