Vinter

img_9286img_6962
Efter jag bloggade idag på morgonen så fastnade vi i denna långa bilkö. Det var fyra bilar som hade sladdat ut och blockerade hela vägen för oss så vi fick vänta i över en timme innan vi tog oss upp till backen. Det är rätt kallt här och har snöat en del som ni ser, lite ovant men samtidigt kul med så vintriga förhållanden.
img_7496img_6829img_2546img_4897
Idag hade vi verkligen tur med vädret. Tur det eftersom det då kändes lite lättare att vara tillbaka på Juvass. Som ni vet är ju detta inte mitt favoritställe men det funkar. Idag var det riktigt mjukt i backen eftersom det snöat en hel del senaste tiden. Vi körde storslalom och det var tufft eftersom de var så mjukt. Man ska ju lära sig att köra på alla underlag så det var bara att bita ihop och träna på. Det är rätt mycket folk här så man får köa lite mellan varje åk men det flöt på ganska bra ändå. Summeringsvis vart det en helt okej dag ändå, var kanske int helt rättvist för Juvass att komma direkt hit från Österrike med hårt underlag. Känns ändå bra att vara här och få några skiddagar till innan vi vilar upp oss lite. Blir nog ett riktigt bra läger dethär!
img_1885img_0648