Några timmar på landet

img_3937img_1425
Efter vår kaffedejt körde vi ut till landet där mamma och pappa väntade. Sedan har jag spenderat resten av denna lördag med att umgås med dem. Hann även med ett snabbt besök hos mina morföräldrar vilket var roligt. Mamma hade lagat väldigt god mat och vi satt och åt i flera timmar. Är rätt sliten efter lägret så idag har vila stått högst upp på schemat. Var så trött att jag var tvungen att ta en liten powernap mellan huvudrätten och efterrätten.
fullsizerender-10img_6276
Mammas persika-krusbärspaj smakade himmelskt!
img_0623img_8336img_6721img_8613
Full fart på denna gosse idag <3
img_1946
När solen började gå ner skjutsade pappa tillbaka oss till Ingå hamn. Mitt flyg går såpass tidigt imorgon att det hade blivit för stressigt att sova över på landet. Var otroligt skönt att ta sig ut till landet fastän det bara blev en kort vistelse. Nu ska jag dricka kvällste och sedan är det dags att sova. Hörs imorgon!
img_2232img_6260img_9512