Café Hemma - Recension

Idag började min dag på allra bästa sätt med en fika med mina två bästa vänner och han som hjärtat klappar lite extra för. Så roligt att hänga med vårt lilla gäng igen, med dessa personer mår jag extra braVi ville prova något nytt och gick därför in på ett café vid namn Café Hemma, som ingen av oss provat förut. Ni hittar Café Hemma på Museigatan 9 i Helsingfors.

Första intrycket var kanske inte det bästa men personalen verkade trevlig så vi tänkte att vi provar. Vi blev allihopa positivt överraskade, allt vi åt smakade fantastiskt. Speciellt Café Latten smakade otroligt gott, nästan så att det är värt att gå dit bara för den. Delade även en chokladkaka med Cessi som smakade underbart. Överlag var mitt intryck av caféet väldigt bra, lite besviken på toaletten som var rätt stökig men själva kaféupplevelsen och maten var bra. Café Hemma kan vara lite svår att hitta eftersom det är rätt litet, men helt klart värt ett besök!