Hemresa och stolt dotter

fullsizerender-12 fullsizerender-14
Just nu sitter jag på Köpenhamns flygfält. Var dock inte säkert för några timmar sedan om jag skulle hinna med mitt flyg från München, det höll nämligen på att gå riktigt tokigt.
Jag och Moa hade tur och fick följa med finska juniorlandslaget till Münchens flygplats. Vi startade i riktigt god tid och planen var att vi skulle i lugn och ro hinna checka in och ta oss till våra flyg.
Det tyckte dock inte Münchens trafik att vi skulle få. Bilresan som i vanliga fall tar max 2 timmar tog denna gång nästan 4 h. Detta berodde på att en hel del vägar var plötsligt avstängda utan en enda varning.
Detta ledde till total kaos, det var kilometer långa köer och folk började ta alternativa rutter. De gjorde även vi, dock var även en del av vår alternativa rutt stängd vilket i ett skede ledde till att vi var ca. 50 bilar som försökte hitta en väg mot flygplatsen och den enda vägen vi hittade var en smal grusväg på ett majsfält. Otroligt stressig men komisk situation när vi kör omkring på åkrarna.
Jag kom fram till flygplatsen 7 (!!) Minuter innan mitt flyg skulle lyfta. Jag sprang allt vad jag kunde för att komma fram till min gate innan det var för sent. Efter några minuter, när mjölksyran sprutade i bena och svetten rann ner för pannan kom jag fram till min gate och till min glädje är planet försenat och jag hann med! Har nog aldrig varit så glad över att ett plan varit försenat.
img_6224
Inatt kommer jag tillbaka hem till Finland, ska bli skönt att vara hemma en stund efter 1.5 vecka på resa. Blir dock bara över helgen men det blir bra med lite vila innan nästa läger.
Måste avslutningsvis ta tillfället och berätta vilken stolt dotter jag är idag. Ni kan nämligen hitta en artikel om min mamma i dagens Talouselämä!  Artikeln är dock på finska men handlar i korta drag om mammas nya jobb och att hon vill förbättra arbetshälsovården så att finländare ska orka jobba längre. Tycker mamma är så häftig som går sin egna väg och är så grym på vad hon gör, blir otroligt inspirerad <3
fullsizerender-13