Hejdå Hintertux

fullsizerender-11fullsizerender-10
Femte träningsdagen i Hintertux bjöd på ett riktigt tufft pass, både för att gårdagens sol hade värmt upp underlaget vilket resulterade i att nästan hela backen var en enda stor isbana, plus fem dagars tuff träning verkligen kändes i kroppen.
Vi fick till ett bra pass, dock lite kortare än vanligt då vi ju åkte hem idag. För min egen del tog tröttheten lite över och jag fick verkligen använda alla mina sista krafter för att ta mig runt, och därmed ingen superåkning. Dock väldigt nyttigt att åka på de isiga underlaget i en brant backe.
fullsizerender-15
Efter backen blev det en sista lunch utomhus i solen med bergen som utsikt. Kommer sakna Hintertux och alperna så otroligt mycket. Har en dröm om att i framtiden ha en mysig lägenhet i Österrike med bara några minuter till närmaste glaciär. Drömmen är att ha den lite som en semesterlägenhet, gäller dock att man har lite pengar över isåfall hehe.