Plötsligt vänder det

img_4309
img_9334
img_8902Yes! Äntligen har min storslalom åkning börjat gå åt rätt håll! Detta läger har jag verkligen kämpat med åkningen. Eller egentligen har jag ju kämpat länge med att ens kunna åka storslalom. Efter jag kommit tillbaka från skadeåren har ju kroppen reagerat väldigt negativt på storslalom, så att redan kunna åka ett helt läger storslalom är ett stort steg.
img_3195Tillbaka till idag och dagens åkning. Allt stämde som sagt mycket bättre idag och både jag och mina tränare var av samma åsikt att åkningen verkligen tagit ett stort steg framåt. Vi åker ju på tid under våra träningar och även på tiden kunde jag se vilka grejer som gjorde att åket var snabbare, och vilka som funkade mindre bra. Nu menar jag inte att åkningen redan är där jag vill vara, utan mer att vi är på väg åt rätt håll, men det är en hel del jobb kvar.
Känns skönt ändå att få med sig några lyckade svängar från detta läger. Hoppas jag kan få till några bra åk imorgon också,som för övrigt blir vår sista dag här i underbara Österrike. Tiden går så fort när man har roligt!
fullsizerender-17fullsizerender-16img_9293
Jag och min vän Li, glada efter ännu en fin dag!