En lite tyngre dag med en fin påminnelse

wp-1474980320688.jpgHej på er!
Som ni kanske märkt ser det lite annorlunda ut än vanligt här. Bestämde mig igår för att byta temat på bloggen, och är hittills supernöjd. Tycker detta tema passar in mycket bättre än det förra, hoppas ni gillar det!wp-1474980313396.jpg
Idag har vi varit uppe på glaciären och tränat igen. Förhållandena var även idag riktigt bra, man kan knappt önska sig bättre. Fastän alla förutsättningar var grymma, så hade jag en riktig tung dag idag, speciellt mentalt.
Denhär bloggen är ingen *allt är perfekt* blogg så därför är jag ärlig och säger att idag var inte en lätt dag.
Jag åkte ju första dagen storslalom bana idag och det var riktigt tuff. Vi åker i en utmanande backe som var lite för tuff för mig, just nu. Jag fick verkligen kämpa med åkningen idag. Försökte hålla humöret uppe under hela passet och pushade verkligen på mina egna gränser. Jag fick mycket ut av dagens pass, både med åkningen och mentalt. Efter passet kom dock alla känslorna ifatt.
Nu har jag repat mig och känner mig glad igen. Pratade ett långt samtal med Juha som hjälpte mig se mer perspektiv och fokusera på vad som är viktigt.
Imorgon ska jag fortsätta träna storslalom. Jag ska fortsätta fokusera på tekniken, att komma fram med höften när jag ska vara som starkast och att inte stiga upp mellan sväng. Det är länge sedan ( säkert 5,5 år) som jag åkte en sådan här tuff backe så man kan minst sagt säga att även det mentala får jobba hårt. Ibland kan inte alla pass vara en dans på rosor, men de är oftast de tuffa passen som utmanar oss mest.
wp-1474980360630.jpgDet blev ett långt inlägg idag.. Tänkte avsluta med en tanke som slog mig idag. Tänk vad häftigt att jag är där var jag är idag. För några år sedan hade jag förbud av läkare att ens gå i trappor och nu är jag i Hintertux och åker tuff storslalom. Som jag har kämpat och drömt om att vara tillbaka här, vi är på rätt väg kan man lugnt sagt säga! :)
wp-1474980330433.jpg