Mitt paradis

img_2204
Idag har vi haft en magisk dag. Jag har åkt en massa friåk på storslalom skidorna, så som ni kan se på bilden ovan. Alltså ni förstår inte hur otroligt mycket jag njöt idag, det var verkligen SÅ roligt. Har längtat efter alperna och skidåkningen här. Underlaget var toppen hela dagen, hårt och fint. Åkningen kändes lite stel i början men i slutet blev det bättre och bättre. Imorgon kommer jag köra några friåk innan jag går in i bana, första gången GS-bana för säsongen!
På bilden nedan kan ni se, bakom mig, backarna vi kommer träna i imorgon. De backarna är mest i skugga och därför hålls underlaget hårt en längre tid eftersom solen inte gör snön mjukare.
wp-1474911259342.jpg
img-20160926-wa0008.jpg
Som ni kan se hade vi även supertur med vädret idag! Några få moln som mest swischade förbi.
Efter backen har vi handlat mellanmål för imorgon, gått lite runt i butiker, fixat skidor, kört återhämtningsträning och så har vi precis ätit middag. Just nu sitter vi på rummet och äter choklad, pratar och bloggar, skön kväll med andra ord. Jag sov ganska dåligt inatt så det blir det tidigt i sängs för mig så jag får en ordentlig återhämtning efter idag. Hoppas ni har det bra var ni än befinner er i världen <3
wp-1474911324580.jpg