Wittenburg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Här bor vi under detta fyra dagar långa läger i Tyskland. Vi bor väldigt mycket lyxigare än vi brukar, t.ex. Juvass camping bleknar ju rätt mycket jämför med detta. Samtidigt är vi ju inte här för att bo på hotell så det råkar nu vara en bonus att rummen här är fina.
Vi är alltså i en inomhushall som är omringad av mestadels åkrar så man kan säga lugnt sagt säga att vi är rätt långt ute på landet.
Resan hit gick smidigt och vi hann i lugn och ro förbereda oss inför kvällspasset. Idag på morgonen steg jag upp lite tidigare för att fixa med min utrustning och nu har vi tränat dagens första pass i backen. Skidåkningen har gått bra för att vara första dagarna på snö, och även i bana. Underlaget här i hallen är toppen så det är lätt att koncentrera sig helt på tekniken istället för att lägga mycket uppmärksamhet på underlag mm. Nu ska jag gå och äta lunch med dom andra. Vi ska träna kl 16 igen så det blir några timmars vila mellan passen. Ska försöka fota ihop någon sorts beskrivning hur det ser ut här inne, kommer upp här i dagarna. Ha en bra dag så hörs vi ikväll :)