En bra start på dagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Såhär glatt började min morgon! Önskar att fler av mina morgnar kunde börja såhär, att jag känner mig pigg och får börja dagen med en promenad med hundar och en nära vän. Att det dessutom är superfint väder ute gjorde ju bara saken bättre! Tog med mig kameran på promenaden så ni får ta del av en ordentlig bildbomb. Nu ska jag börja ta mig mot min Fammo, ska äta lunch med henne idag.
Därefter har jag inbokat ett möte med min mentaltränare Christina. Hon har ju varit mammaledig ett år och detta blir första gången vi ses efter hennes mammaledighet. Ska bli så roligt att ha Christina tillbaka, saknade henne enormt mycket förra säsongen. Senare i eftermiddag händer även en sjukt spännande och stor grej, mer om det får ni veta ikväll!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det bjöds på pussar idag under prommisen <3
OLYMPUS DIGITAL CAMERA