Hemma


Lång efter midnatt rullade jag in på vår gård i natt. Rätt trött efter resan men måste säga att det var nog en av de smidigaste resorna hem som jag gjort, allt löpte framåt väldigt bra och det var bra väder att köra i.
Det är så otroligt skönt att vara hemma igen. Blev så glad när pappa mötte mig i dörren inatt, hunden var överlycklig och mamma hade varit snäll och bakat bröd som jag åt mitt i natten. Att sedan få krypa ner i egen säng, kan ju vara en av de bästa känslorna som finns.

Idag var min plan att sova ut och sedan bocka av ett gäng grejer som behövs fixas. Sova ut gjorde jag bokstavligen då jag vaknade 12.45 (!!), hade alltså sovit utan att vakna en enda gång i ca. 11 timmar. Lite halvpanik när man vaknar och märker att halva dagen redan gått, men tydligen var sömn något som behövdes. Rätt skönt ändå med tanke på att det kommer bli riktigt tidiga morgnar nu i åtminstone tre veckor framåt!
Nu ska jag äta middag och sedan ska jag iväg på träning med Juha. SÅ kul att få träna med honom igen, tycker att träningen blir snäppet bättre när man har egen tränare med. Senare ikväll ska jag möta upp två nära kompisar till mig, åh vad jag saknat dem.
Hoppas ni har en bra start på veckan, kram på er!