Börjar bli vuxen


Dessa två fina brudar har jag spenderat min kväll med. Vi har hängt ihop ett tjejgäng på några tjejer sen högstadiet och verkligen vuxit upp tillsammans. Vi är alla rätt utspridda nuförtiden, men nu råkade vi tre vara på samma ställe så då passade vi på att träffas.
Jag tycker det är så häftigt att märka hur alla förändrats genom åren, att vi växer upp till vuxna självständiga individer men att vi fortfarande är så nära vänner. Fastän man växer så hålls vänskapen kvar, det enda som ändras är en del av samtalsämnena.
Nuförtiden varvas pratet om killar med diskussioner om jobb, utbildning, framtidsplaner, tankar om livet osv. Vi pratar på ett mycket djupare plan nu, och jag älskar det! Det är så intressant att kunna diskutera och föra fram sina olika åsikter, jämföra våra synsätt på vissa saker osv. Livets alla olika faser är så fina. Såklart det var superkul och vara 15 och rätt ovetande om världen, men jag hade aldrig vilja stanna kvar som 15 åring resten av livet. Det är så roligt att upptäcka hur mycket livet har att ge ju äldre man blir.
Nu blev det rätt djupt såhär på kvällskvisten, men det är väl inget fel med det. Är rätt slut i kroppen efter dagens träning med Juha så ska börja sova nu så man är pigg imorgon! Godnatt på er :)