Snabba ryck

img_9210img_3053img_0935
Typ såhär såg de få timmarna jag spenderade i Tärnaby ut + packning såklart. Inte så lite packning heller, vi har nämligen äntligen fått klartecken att vi kommer åka iväg på läger!! Det verkar som att lägret börjar på onsdag i någon inomhushall och sedan flyttar vi troligen över till Hintertux, som är en glaciär i Tirol, Österrike. Så just nu sitter jag än en gång på båten mellan Umeå och Vasa. Var ju i efterhand rätt onödigt att åka till Tärnaby när jag redan var halvvägs hemma, men ingen av oss kunde ju veta att Juvass skulle stänga och att alla planer skulle ändras!
Jag kommer köra hela vägen hem till Grankulla idag, blir alltså en vääääldigt lång dag. Ska dock äta middag med Nina i Vasa så det kommer ge ny energi att orka köra hem.
fullsizerender-10fullsizerender-11